Pentru antricot de vita tirolez carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru antricot de vita tirolez carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Castravetii se curata de coaja, de seminte si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati si se spala. Oul se spala sub jet de apa rece. intr-un vas se inabusa ceapa in 50 ml ulei si 100 ml apa, se adauga orez, se continua inabusirea cu 200 ml apa, sare si piper. Vasul se introduce la cuptor 10 minute, timp in care se fierbe orezul, se raceste, se amesteca cu ou, castraveti murati, 1 din patrunjelul verde. Pe bucatile de antricot unse cu mustar se aseaza din compozitia de orez, se ruleaza, se trec prin 50 g faina. Rulourile obtinute se aseaza intr-un vas cu 30 ml ulei si se frig la cuptor 8-10 minute. Separat, se inabusa ceapa ramasa (50 g) si morcovii in 20 ml ulei si 50 ml apa, la care se adauga faina (50 g) dizolvata in 100 ml apa rece, cubul MAGGI, apoi, treptat, cantitatea de apa ramasa si foile de dafin. Sosul fiert se paseaza peste antricoate (rulouri), se adauga smantana, sare si se fierb impreuna cca 8 minute.
Antricotul de vita tirolez se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra si garnitura de cartofi natur.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharImi plac prajiturile cu fructe, mai ales cele cu visine si incerc diferite combinatii. Astazi am combinat visinele cu...
Prajitura cu visine si ciocolataDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii