Pentru antricot de vita tirolez carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru antricot de vita tirolez carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati care se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Castravetii se curata de coaja, de seminte si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati si se spala. Oul se spala sub jet de apa rece. intr-un vas se inabusa ceapa in 50 ml ulei si 100 ml apa, se adauga orez, se continua inabusirea cu 200 ml apa, sare si piper. Vasul se introduce la cuptor 10 minute, timp in care se fierbe orezul, se raceste, se amesteca cu ou, castraveti murati, 1 din patrunjelul verde. Pe bucatile de antricot unse cu mustar se aseaza din compozitia de orez, se ruleaza, se trec prin 50 g faina. Rulourile obtinute se aseaza intr-un vas cu 30 ml ulei si se frig la cuptor 8-10 minute. Separat, se inabusa ceapa ramasa (50 g) si morcovii in 20 ml ulei si 50 ml apa, la care se adauga faina (50 g) dizolvata in 100 ml apa rece, cubul MAGGI, apoi, treptat, cantitatea de apa ramasa si foile de dafin. Sosul fiert se paseaza peste antricoate (rulouri), se adauga smantana, sare si se fierb impreuna cca 8 minute.
Antricotul de vita tirolez se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra si garnitura de cartofi natur.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii