Antricot de vita umplut

Pentru antricot de vita umplut carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Laptele se fierbe. Cartofii se spala, se curata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 100 g/50 g
  • apa - 500 ml
  • antricot de vita - 600 g
  • unt - 25 g
  • pasta de tomate - 25 g
  • ulei - 100 ml
  • rosii conserva - 100 g
  • faina - 50 g
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci
  • oua - 1 bucata
  • cascaval - 50 g
  • lapte - 100 ml
  • vin alb - 25 ml
  • patrunjel - 1 legatura
  • 1/2 cub MAGGI de vita
  • orez - 50 g
  • sare si piper dupa gust
  • cartofi - 750 g

Mod de preparare

Pentru antricot de vita umplut carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Laptele se fierbe. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se fierb in apa cu sare. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie marunt (cele conservate se scurg de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie marunt). Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Orezul se alege de impuritati si se spala. Oul se spala sub jet de apa rece, se fierbe pana la consistenta tare, se curata de coaja si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Orezul se fierbe in 300 ml apa, impreuna cu jumatatile de cuburi MAGGI, pentru mai multa savoare, si se raceste. Ciupercile se inabusa in 10 g unt si se racesc. intr-un vas se amesteca orezul cu ciupercile, patrunjelul verde, cascavalul, sarea si piperul. Bucatile de antricot se umplu cu aceasta compozitie, se ruleaza, se trec prin 25 g de faina, se pune intr-un vas cu 25 ml ulei si se inabusa cca 15 minute. Separat, in alt vas, se prepara un sos din 50 ml de ulei, 25 g faina si pasta de tomate, se fierbe cca 8 minute si se paseaza peste bucatile de antricot. Se fierb impreuna 5 minute, se adauga sare si vin. Se prepara un piure din cartofi, lapte si unt.

Antricotul de vita umplut se serveste cald, cu garnitura din piure de cartofi, sos si decor de rosii.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura felie de lapte
1
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Pasca poloneza clasica
2
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
4
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Tarta cu mere si scortisoara
5
Tarte

Tarta cu mere si scortisoara

Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...

Tarta cu mere si scortisoara
Parteneri
Ruladă de cașcaval în crustă de mac
Bucataras.RO

Ruladă de cașcaval în crustă de mac

Azi vă propun un aperitiv care se prepară extrem de ușor și care are, de fiecare dată, mare trecere la mesele festive....

Ruladă de cașcaval în crustă de mac
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola