Pentru antricot delicios de vaca cu legume si vin antricoatele se spala, se zvinta putin, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si apoi se rumenesc pe o parte si alta in ulei.
Pentru antricot delicios de vaca cu legume si vin antricoatele se spala, se zvinta putin, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si apoi se rumenesc pe o parte si alta in ulei. Se aseaza apoi intr-o cratita sau tava, se pun 2-3 linguri de apa calda si se fierb pe foc 10-15 minute, dupa care se da vasul la cuptor. Dupa ce s-a rumenit putin se presara cimbrul, se stropeste cu vin, se adauga supa de carne sau apa si se continua fierberea pana se fragezesc antricoatele bine. Cand sunt gata se scot si se tin la cald, acoperite, pana se servesc. In sosul format se pune mai intii morcovul taiat rondele, apoi conopida desfacuta in buchetele si la urma dovlecelul taiat in rondele mai groase. Dupa ce legumele au fiert se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.
Cand se serveste se asaza antricoatele pe un platou, iar de jur imprejur se pun legumele. Se decoreaza cu salata verde.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara
Ciorba de loboda cu omletaO placintica e mereu binevenita la masa omului, in orice moment al zilei...
Placinta cu branza si stafide
Comentarii