Ardeii umpluti cu carne tocata si orez sunt deliciosi si consistenti. Ceapa o tocam si o calim in ulei, apoi o amestecam cu orez, carnea tocata, sucul de rosii, marar si delikat.
Ardeii umpluti cu carne tocata si orez sunt deliciosi si consistenti. Ceapa o tocam si o calim in ulei, apoi o amestecam cu orez, carnea tocata, sucul de rosii, marar si delikat. Amestecam vbine si obtinem o pasta, o compozitie cu care vom umple ardeii.
Ardeii spalati, li se taie capacul, de la codita, :P , se curata de simburi si apoi se umplu.
Ardeii umpluti se pun in oala, sau in vasul roman, in cazul meu, se pun peste ei cele doua rosii taiate feliute, se adauga apa cat sa ii cuprinda frumos si se dau la cuptor pentru vreo 3 ore.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii