Ardei umpluti cu mult praz

Cand toamna isi imbraca haina, vestitele culori sunt in camara mea!

Portii
20
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Ardei umpluti cu mult praz

Ingrediente

  • 1 kg orez
  • 2 kg carne tocata
  • amestec vita si porc
  • 1 cutie pasta de tomate mare
  • 3 kg praz
  • 500 ml ulei
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingura sare
  • 4 oua
  • ardei grasi

Mod de preparare

Se toaca prazul si se prajeste putin, se pune intr-un vas mare, se adauga orezul, carnea, pasta de tomate, rozmarinul, piperul macinat, sarea, ouale si se omogenizeaza bine compozitia, dupa care se umplu ardeii, dupa ce au fost curatati de cotoare si seminte; se pun capacele la ardei, se asaza in vas, se adauga apa, se pune capac si se dau la cuptor pana cand se fierb.

Se servesc calzi, reci cu mamaliga si smantana sau pur si simplu fara nimic. Gustul prazului este unul dulceag si da o savoare deosebita mancarurilor.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori