Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor. Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei incins, apoi se pune intr-un castron
Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor.
Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei
incins, apoi se pune intr-un castron.
Se adauga painea taiata cubulete, jambonul si pieptul de pui, tocate, maslinele, curatate de samburi, patrunjelul si cimbrul, tocate marunt, uleiul ramas si putin piper.
Se adauga jumatate din cantitatea de vin si se amesteca
bine.
Se umplu ardeii cu aceasta compozitie si se presara cu
parmezanul ras.
Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu vinul ramas si se lasa la cuptor circa 1 ora.
Se servesc calzi, cu garnitura de orez sau cu salata verde.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
vinete cu ardei,
tocanita ardei
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii