Ardei umpluti cu piept de pui si jambon

Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor. Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei incins, apoi se pune intr-un castron

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei rosii
  • 3 felii de paine neagra
  • 2 cepe
  • 2 bucati piept de pui
  • 200 g jambon
  • 100 g masline negre
  • 1 vin alb sec
  • 3 linguri de parmezan
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • cateva fire de cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor.

Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei

incins, apoi se pune intr-un castron.

Se adauga painea taiata cubulete, jambonul si pieptul de pui, tocate, maslinele, curatate de samburi, patrunjelul si cimbrul, tocate marunt, uleiul ramas si putin piper.

Se adauga jumatate din cantitatea de vin si se amesteca

bine.

Se umplu ardeii cu aceasta compozitie si se presara cu

parmezanul ras.

Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu vinul ramas si se lasa la cuptor circa 1 ora.

Se servesc calzi, cu garnitura de orez sau cu salata verde.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

vinete cu ardei,

tocanita ardei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori