Ardei umpluti cu piept de pui si jambon

Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor. Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei incins, apoi se pune intr-un castron

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei rosii
  • 3 felii de paine neagra
  • 2 cepe
  • 2 bucati piept de pui
  • 200 g jambon
  • 100 g masline negre
  • 1 vin alb sec
  • 3 linguri de parmezan
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • cateva fire de cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor.

Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei

incins, apoi se pune intr-un castron.

Se adauga painea taiata cubulete, jambonul si pieptul de pui, tocate, maslinele, curatate de samburi, patrunjelul si cimbrul, tocate marunt, uleiul ramas si putin piper.

Se adauga jumatate din cantitatea de vin si se amesteca

bine.

Se umplu ardeii cu aceasta compozitie si se presara cu

parmezanul ras.

Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu vinul ramas si se lasa la cuptor circa 1 ora.

Se servesc calzi, cu garnitura de orez sau cu salata verde.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

vinete cu ardei,

tocanita ardei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Placinta cu dovlecei
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Creier pane
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa