Imi plac extrem de mult aripioarele, mai ales cele usor dulci si putin picante. Se preteaza la orice fel de garnitura si sunt foarte usor de facut
Zdrobeste cateii de usturoi si pune-i intr-un bol mai mare. Adauga peste acestia aripioarele de pui, uleiul si pasta de ardei. Combina praful de curry, cu boia, sare si piper si pune amestecul in bol peste celelalte ingrediente. Amesteca bine toate ingredientele in bol.
Pune aripioarele intr-o tava cu hartie de copt, prima data cu fata-n jos. Introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade.
Cand s-au rumenit pe-o parte, intoarce aripioarele si lasa-le sa se gateasca si pe fata. Odata ce-au devenit aurii, stropeste-le cu putina miere si creste temperatura cuptorului la 200 de grade pentru cateva minute.
Scoate-le din cuptor si savureaza-le alaturi de niste cartofi sote, pai sau piure. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii