Aripioare prajite in stil chinezesc

Se taie extremitatile aripioarelor, se spala si se scurg. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Din sos de soia, usturoi, ghimber, vin, miere,

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripioare (30 buc.) 3
  • 850 kg
  • sos de soia 0
  • 150 l
  • usturoi 0
  • 050 kg
  • ghimber praf 0
  • 010 kg
  • vin alb 0
  • 150 l
  • miere 0
  • 100 kg
  • piper 0
  • 002 kg
  • sare 0
  • 025 kg
  • Garnitura: orez fiert 1
  • 000 kg

Mod de preparare

Se taie extremitatile aripioarelor, se spala si se scurg. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Din sos de soia, usturoi, ghimber, vin, miere, sare, piper se realizeaza marinada in care se tin aripioarele circa 3 ore. Apoi se frig la cuptor la foc moderat, stropind din cand in cand cu marinada. Se servesc cu garnitura de orez fiert in aburi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc