Se taie extremitatile aripioarelor, se spala si se scurg. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Din sos de soia, usturoi, ghimber, vin, miere,
Se taie extremitatile aripioarelor, se spala si se scurg. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Din sos de soia, usturoi, ghimber, vin, miere, sare, piper se realizeaza marinada in care se tin aripioarele circa 3 ore. Apoi se frig la cuptor la foc moderat, stropind din cand in cand cu marinada. Se servesc cu garnitura de orez fiert in aburi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale De mult imi doream sa pregatesc un pui umplut. Pentru un...
Pui umplut cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii