Pentru bame cu carne de porc si vin se taie carnea in bucati potrivite, se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt.
Pentru bame cu carne de porc si vin se taie carnea in bucati potrivite, se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda. Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca se pune sare si apa calda. Se lasa sa fiarba inabusit cam un ceas, turnind din cand in cand cite putina apa calda. Cand carnea este fiarta se adauga bamele cu bulion cu tot. Dupa un clocot se adauga vinul si se dau la cuptor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii