Feliile de carne se bat cu batatorul si se frig pe ambele parti in untura fierbinte. Ceapa taiata foarte subtire, se pune, pe foc mic in untura ramas
Feliile de carne se bat cu batatorul si se frig pe ambele parti in untura fierbinte. Ceapa taiata foarte subtire, se pune, pe foc mic in untura ramasa de la carne si se lasa la rumenit. Bucatile de carne se asaza peste un strat de ceapa, deasupra se pune alt strat de ceapa, apoi verdeata, vinul si un sos preparat din faina cu bulion de rosii, sare si piper. Se acopera vasul cu un capac si se introduce in cuptorul fierbinte, sa fiarba incet.
Se serveste cu garnitura de legume.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Placinta de dovleac
Ardei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii