Biftec tartar

Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Biftec tartar

Ingrediente

  • muschiulet oua ( un galbenus la o 100g carne)
  • ceapa
  • mustar
  • patrunjel verde
  • piper alb
  • sare
  • usturoi

Mod de preparare

Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa. La fiecare 100 de g de carne se socoteste cate un galbenus. Se toaca marunt ceapa, patrunjelul verde, usturoiul. Gustul compozitiei se poate da dinainte dar adevaratul biftec este acela pe care si-l pregateste fiecare, gustand mereu compozitia. Se serveste formand in farfurie din pasta de carne un cuib, in mijlocul caruia se asaza galbenusul, iar in jurul cuibului, se aranjeaza separat mirodeniile, ceapa, patrunjelul etc pentru ca fiecare sa-si potriveasca gustul biftecului dupa propriile papile gustative. Se serveste cu paine proaspat prajita. Nu uitati usturoiul si ketchup-ul, fara acestea placerea gustativa se reduce. Pasta amestecata cu mirodeniile devine mai gustoasa (dupa o odihna de 24 de ore) cand aromele se intrepatrund.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Frunze de vita oparite
1
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Sos de mere cu smantana
2
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
3
Mancaruri cu carne

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
Gem de agrise
4
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Parteneri
Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot
Bucataras.RO

Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise