Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa.
Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa. La fiecare 100 de g de carne se socoteste cate un galbenus. Se toaca marunt ceapa, patrunjelul verde, usturoiul. Gustul compozitiei se poate da dinainte dar adevaratul biftec este acela pe care si-l pregateste fiecare, gustand mereu compozitia. Se serveste formand in farfurie din pasta de carne un cuib, in mijlocul caruia se asaza galbenusul, iar in jurul cuibului, se aranjeaza separat mirodeniile, ceapa, patrunjelul etc pentru ca fiecare sa-si potriveasca gustul biftecului dupa propriile papile gustative. Se serveste cu paine proaspat prajita. Nu uitati usturoiul si ketchup-ul, fara acestea placerea gustativa se reduce. Pasta amestecata cu mirodeniile devine mai gustoasa (dupa o odihna de 24 de ore) cand aromele se intrepatrund.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePrietena mea Flori din Italia a postat pe blogul ei aceasta reteta atat de apetisanta incat nu am rezistat pana nu am...
"Spanakopita"Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii