Biftec tartar

Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Biftec tartar

Ingrediente

  • muschiulet oua ( un galbenus la o 100g carne)
  • ceapa
  • mustar
  • patrunjel verde
  • piper alb
  • sare
  • usturoi

Mod de preparare

Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa. La fiecare 100 de g de carne se socoteste cate un galbenus. Se toaca marunt ceapa, patrunjelul verde, usturoiul. Gustul compozitiei se poate da dinainte dar adevaratul biftec este acela pe care si-l pregateste fiecare, gustand mereu compozitia. Se serveste formand in farfurie din pasta de carne un cuib, in mijlocul caruia se asaza galbenusul, iar in jurul cuibului, se aranjeaza separat mirodeniile, ceapa, patrunjelul etc pentru ca fiecare sa-si potriveasca gustul biftecului dupa propriile papile gustative. Se serveste cu paine proaspat prajita. Nu uitati usturoiul si ketchup-ul, fara acestea placerea gustativa se reduce. Pasta amestecata cu mirodeniile devine mai gustoasa (dupa o odihna de 24 de ore) cand aromele se intrepatrund.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui
Negresa simpla si rapida

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Negresa simpla si rapida
Musaca cu carne tocata si cartofi

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Musaca cu carne tocata si cartofi
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Gris cu lapte
2
Bebelusi > 12 luni

Gris cu lapte

Gris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.

Gris cu lapte
Marmelada de mere si pere
3
Dulceata

Marmelada de mere si pere

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....

Marmelada de mere si pere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
4
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Prajitura After Eight
5
Prajituri

Prajitura After Eight

Prajitura After Eight este o prajitura de casa absolut delicioasa, o reteta de prajitura cu crema cu aroma de menta, ca si...

Prajitura After Eight
Parteneri
Clatite cu sunca si cascaval
Bucataras.RO

Clatite cu sunca si cascaval

  O zi frumoasa chiar ca se cunoaste de dimineata! In aceasta dimineata cred ca am fost de 4-5 ori pana la magazin si...

Clatite cu sunca si cascaval
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia