Pentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in ulei fierbinte, la foc iute, pana se patrunde bine.
Pentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in ulei fierbinte, la foc iute, pana se patrunde bine. Separat, se pregatesc 6 ochiuri romanesti sau prajite.
Se serveste asezind pe fiecare biftec in parte cite un ochi, cu o bucatica de unt, iar ca ornament o frunza de patrunjel. Ca garnitura se pot servi legume fierte sau salate.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Prima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii