Pentru blanchet de vita carnea se spala. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Morcovii, telina si ceapa se curata si se spala.
Pentru blanchet de vita carnea se spala. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Morcovii, telina si ceapa se curata si se spala. Mazarea proaspata se curata, se spala si se fierbe in apa rece (cea conservata se scurge de lichid si se spala sub jet de apa rece). Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Oul se trece sub jet de apa rece, se separa albusurile de galbenus. Faina se cerne. Carnea se fierbe in apa cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga morcovi, telina, ceapa si boabe de piper. Carnea se taie in 10 bucati. Dupa ce a fiert, se scot legumele si se taie cuburi. Supa se strecoara si se foloseste la prepararea sosului cu faina, galbenus de ou, untura, foi de dafin, sare si suc de lamaie. in sosul fiert se adauga bucatile de carne si se fierb impreuna 8-10 minute. Cartofii fierti se amesteca cu legumele taiate si mazare; se adauga unt topit.
Blanchetul de vita se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii