Pentru blanchete de pui cu orez carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se curata.
Pentru blanchete de pui cu orez carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii. Oul se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Lamaia se spala si se extrage sucul. Puiul se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi, patrunjel radacina, cuburile MAGGI si se fierb in continuare. Supa se strecoara. in 75 g margarina se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, supa rezultata de la fierberea puiului, galbenusul de ou, sucul de lamaie, sare dupa gust si se fierb cca 8 minute, amestecand pentru a nu se forma cocoloase.
Blanchetele de pui se servesc calde, cu garnitura de orez (pilaf).
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii