Pentru blanchete de pui cu orez carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se curata.
Pentru blanchete de pui cu orez carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii. Oul se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Lamaia se spala si se extrage sucul. Puiul se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi, patrunjel radacina, cuburile MAGGI si se fierb in continuare. Supa se strecoara. in 75 g margarina se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, supa rezultata de la fierberea puiului, galbenusul de ou, sucul de lamaie, sare dupa gust si se fierb cca 8 minute, amestecand pentru a nu se forma cocoloase.
Blanchetele de pui se servesc calde, cu garnitura de orez (pilaf).
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii