Pentru blanchete de pui cu orez carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se curata.
Pentru blanchete de pui cu orez carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii. Oul se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Lamaia se spala si se extrage sucul. Puiul se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi, patrunjel radacina, cuburile MAGGI si se fierb in continuare. Supa se strecoara. in 75 g margarina se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, supa rezultata de la fierberea puiului, galbenusul de ou, sucul de lamaie, sare dupa gust si se fierb cca 8 minute, amestecand pentru a nu se forma cocoloase.
Blanchetele de pui se servesc calde, cu garnitura de orez (pilaf).

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii