Sosul: Se calesc in uleimorcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat. Se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o
Sosul: Se calesc in uleimorcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat. Se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o ora.
Umplutura: Se amesteca ingrediewntele cu mina, intr-un vas
Carnea: Se ia o bucata de carne taiata fin si se presara cu umplutura. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se pune carnea pe foc, intr-un vas cu ulei. Se adauga sosul si se lasa pe foc o ora.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaTaie in patru merele decojite si scoate-le miezul. Cantareste 1,25 kg de mere si taie-le cubulete. Pune cubuletele impreuna...
Gem de mere cu miereSe spala creierul, se curata de pielita si se fierbe in apa cu sare si cu putin otet. Dupa ce a fiert, se scoate si se lasa...
Salata de creier de boeufTarta cu branza este foarte usor de preparat. Este o prajitura cu branza delicioasa, usoara cu aroma discreta de vanilie.
Tarta simpla cu branzaPunch fara alcool pentru copii cu ingrediente 100% naturale
Punch pentru copiiPentru retete dietetice! E prima data cand am incercat reteta si mi-a placut! Cred ca merita incercata !
Furnici in copacIata-ma ajunsa la reteta cu numarul 200! Vreau sa va spun cat de mult ma bucur ca in urma cu 1 an si 9 luni am intrat in...
Cheesecake cu sos de capsuni - reteta nr.200!Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii