Dezosam pieptul de pui astfel incat sa obtinem bucati compacte, indepartam pielea, taiem carnea in fasii subtiri, apoi saram. Batem ouale spuma, ada
Dezosam pieptul de pui astfel incat sa obtinem bucati compacte, indepartam pielea, taiem carnea in fasii subtiri, apoi saram.
Batem ouale spuma, adaugam ceapa taiata marunt sau razuita.
Amestecam 50 g de cascaval razuit cu pesmet.
Dam fasiile de carne prin faina, prin amestecul de ou cu ceapa, apoi prin cascavalul cu pesmet. Prajim in ulei mai mult, strecuram surplusul de ulei, apoi presaram cascavalul ramas, de la care devine foarte gustos.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryStim cu totii ce este Nutella, o crema de ciocolata si alune de padure extreme de deliciosa si de iubita. Dar daca v-as spune...
Crema de ciocolata Nutella (reteta video)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii