Pentru budinca de carne cu cartofi se da prin masina de tocat carnea impreuna cu ceapa si miezul de la o felie de paine muiat si stors.
Pentru budinca de carne cu cartofi se da prin masina de tocat carnea impreuna cu ceapa si miezul de la o felie de paine muiat si stors. Se infierbanta intr-o tigaie o lingura de unt sau de untura, se pune carnea si cand incepe sa se rumeneasca, se presara faina. Se amesteca si se stinge cu zeama de carne. Se adauga sare, piper si putin marar sau patrunjel tocat. Separat se fierb cartofii, se curata de coaja si se trec prin masina de tocat. Se unge cu unt o forma de sticla rezistenta la foc, se presara pesmet si se asaza un strat de carne, unul de cartofi, si asa mai departe. Deasupra se toarna o lingura de unt si se presara pesmet. Se tine la cuptor pana se rumeneste.
Budinca de carne cu cartofi se serveste cu un sos de rosii.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii