Se fierbe fideaua in apa clocotita cu sare si se strecoara. Se prepara carnea ca si pentru o musaca. Se taie ceapa marunt se inabusa in grasime cu car
Se fierbe fideaua in apa clocotita cu sare si se strecoara. Se prepara carnea ca si pentru o musaca. Se taie ceapa marunt se inabusa in grasime cu carnea tocata, cu putina apa, o lingura de bulion si se lasa sa scada. Cind este rece se mai trece odata prin masina, se adauga oul, sarea si piperul, amestecindu-se totul bine. Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet un rind de fidea, un rind de carne, deasupra raminind un rind de fidea. Se pot adauga doua oua intregi batute, iar vara si un pahar de zeama de rosii crude. In loc de carne se poate pune brinza. Se coace la cuptor la foc potrivit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii