Pentru budinca din carne cu sos din legume carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru budinca din carne cu sos din legume carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul radacina, telina, morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Painea se taie felii, se inmoaie in apa si se stoarce. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Carnea se toaca impreuna cu ceapa, se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa, se raceste, se amesteca cu paine si se da din nou prin masina de tocat. Se adauga un ou, patrunjel verde, sare si piper. Compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava unsa cu 25 ml ulei; deasupra se adauga o compozitie formata dintr-un ou, faina, smantana si se presara cu cascaval. Tava se introduce la cuptor cca 15 minute. Budinca preparata se portioneaza. Legumele (patrunjelul, telina radacina si morcovii se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in apa, sare, lapte si se fierb cca 25 minute. Sosul se paseaza.
Budinca din carne cu sos din legume se serveste calda, cu sos de lamaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii