Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Amestecati si zdrobiti toate ingredientele laolalta. Folositi pesmetul atat cat e necesar
Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Amestecati si zdrobiti toate ingredientele laolalta. Folositi pesmetul atat cat e necesar pentru a lega si subtia compozitia. Impartiti totul in 4 parti, apoi modelati cu grija si delicatete fiecare burger, dandu-i forma unei mingi de cricket. Introduceti chiftelele astfel modelate in cuptor si coaceti-le vreme de 25 de minute, astfel incat interiorul sa ramana usor rozaliu, iar exteriorul sa devina rumen si crocant.
Serviti alaturi de o chifla rumenita pe gratar, cu putina salata, niste
castraveti cornison murati, salsa de rosii, o halba de bere si o sticla
de ketchup.
Alte retete recomandate:
Tocanita de vita
Friptura de vita la cuptor
Ravioli cu ciuperci, sos de smantana si friptura de vita

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii