burgeri deliciosi cu bacon
Se condimenteaza carnea tocata cu sare, piper, boia dulce afumata, cimbru uscat si mustar.
Se amesteca bine si se pune in folie alimentara la frigider pentru minim 3 ore.
Din compozitia formata se formeaza 12 burgeri . Se frig burgerii pe ambele parti intr-o tigaie nonaderenta.
Se frig bucatile de bacon si se lasa apoi pe servet de hartie ca sa absoarba excesul de grasime.
Se taie chiflele in doua, se ung cu mustar si se pune o chiftea, o felie de cascaval, felii de castravete murat si o bucata de bacon fript, apoi se repeta straturile.
Se servesc alaturi de cartofi dulci preajiti cu sare de mare.
Pofta buna !
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii