burgeri deliciosi cu bacon
Se condimenteaza carnea tocata cu sare, piper, boia dulce afumata, cimbru uscat si mustar.
Se amesteca bine si se pune in folie alimentara la frigider pentru minim 3 ore.
Din compozitia formata se formeaza 12 burgeri . Se frig burgerii pe ambele parti intr-o tigaie nonaderenta.
Se frig bucatile de bacon si se lasa apoi pe servet de hartie ca sa absoarba excesul de grasime.
Se taie chiflele in doua, se ung cu mustar si se pune o chiftea, o felie de cascaval, felii de castravete murat si o bucata de bacon fript, apoi se repeta straturile.
Se servesc alaturi de cartofi dulci preajiti cu sare de mare.
Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii