burgeri deliciosi cu bacon
Se condimenteaza carnea tocata cu sare, piper, boia dulce afumata, cimbru uscat si mustar.
Se amesteca bine si se pune in folie alimentara la frigider pentru minim 3 ore.
Din compozitia formata se formeaza 12 burgeri . Se frig burgerii pe ambele parti intr-o tigaie nonaderenta.
Se frig bucatile de bacon si se lasa apoi pe servet de hartie ca sa absoarba excesul de grasime.
Se taie chiflele in doua, se ung cu mustar si se pune o chiftea, o felie de cascaval, felii de castravete murat si o bucata de bacon fript, apoi se repeta straturile.
Se servesc alaturi de cartofi dulci preajiti cu sare de mare.
Pofta buna !

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii