Carnatii se sterg sau se spala cu apa calduta, se usuca si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot si se pun intr-o forma de sticla incasabila impreuna
Carnatii se sterg sau se spala cu apa calduta, se usuca si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot si se pun intr-o forma de sticla incasabila impreuna cu uleiul in care s-au facut. Intre carnati se sparg ouale, se acopera cu sos de rosii sarat si indulcit dupa gust, se presara totul cu pesmet si se introduce forma in cuptor pentru un sfert de ora. Se lucreaza cu atentie pentru ca ouale sa ramina intregi.
Se servesc cu garnitura de legume sote.
Alte retete usoare:
Cartofi la cuptor
Zacusca cu ciuperci
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii