Carnati la cuptor

Carnatii se sterg sau se spala cu apa calduta, se usuca si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot si se pun intr-o forma de sticla incasabila impreuna

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carnati
  • 1 ceasca de ulei
  • 6 oua
  • 1 lingura de pesmet
  • 1 pahar sos de rosii
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Carnatii se sterg sau se spala cu apa calduta, se usuca si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot si se pun intr-o forma de sticla incasabila impreuna cu uleiul in care s-au facut. Intre carnati se sparg ouale, se acopera cu sos de rosii sarat si indulcit dupa gust, se presara totul cu pesmet si se introduce forma in cuptor pentru un sfert de ora. Se lucreaza cu atentie pentru ca ouale sa ramina intregi.
Se servesc cu garnitura de legume sote.

Alte retete usoare:

Cartofi la cuptor

Zacusca cu ciuperci

Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc