Carnati pe sfecla rosie

Carnatii se prajesc in ulei fierbinte, se scot pe o farfurie si se servesc cu piure de sfecla pregatit astfel : sfeclele se fierb in apa si se curata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 sfecle mijlocii
  • 500 gr carnati
  • 1 lingurita de faina
  • 1 lingura de otet
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • 2 lingurite de zahar

Mod de preparare

Carnatii se prajesc in ulei fierbinte, se scot pe o farfurie si se servesc cu piure de sfecla pregatit astfel : sfeclele se fierb in apa si se curata de coaja dupa care se trec prin razatoarea mare. Se face un sos dintr-o lingurita de faina si o ceasca de apa, se sareaza si se indulceste sosul cu doua lingurite de zahar si se rastoarna peste sfecla. Astfel pregatita sfecla se prajeste in uleiul in care s-au prajit carnatii. Se asaza pe un platou mare, se inconjoara cu bucati de carnati si se servesc imediat.

Pofta buna!

Alte retete usoare:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori