Carnatii se prajesc in ulei fierbinte, se scot pe o farfurie si se servesc cu piure de sfecla pregatit astfel : sfeclele se fierb in apa si se curata
Carnatii se prajesc in ulei fierbinte, se scot pe o farfurie si se servesc cu piure de sfecla pregatit astfel : sfeclele se fierb in apa si se curata de coaja dupa care se trec prin razatoarea mare. Se face un sos dintr-o lingurita de faina si o ceasca de apa, se sareaza si se indulceste sosul cu doua lingurite de zahar si se rastoarna peste sfecla. Astfel pregatita sfecla se prajeste in uleiul in care s-au prajit carnatii. Se asaza pe un platou mare, se inconjoara cu bucati de carnati si se servesc imediat.
Pofta buna!
Alte retete usoare:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii