Carne de miel cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt, se pune deasupra o ceasca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 1 lingura tarhon
  • 1 ceapa mare
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingurita bulion de rosii
  • sare

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie bucati, apoi se rumeneste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt, se pune deasupra o ceasca de apa calda si se lasa vasul acoperit pe foc mic. Se adauga tarhonul ales si spalat in mai multe ape. Tarhonul se toaca sau se lasa frunzele intregi. Se face un sos din faina, apa si bulion, apoi se adauga peste macare. Se sareaza, dupa gust, se pipereaza si se continua fierberea cateva minute
Mancarea se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Papanasi fierti

Supa de galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si iaurt

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Dovlecei si vinete pane
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata