Prunele se spala si se pun in apa la muiat. Intre timp se taie bucatele mici carnea si se pune impreuna cu ceapa tocata marunt si uleiul, intr-un vas
Prunele se spala si se pun in apa la muiat. Intre timp se taie bucatele mici carnea si se pune impreuna cu ceapa tocata marunt si uleiul, intr-un vas, la inabusit. Se toarna apa si se lasa carnea la fiert. Dupa aceea se adauga prunele, vinul, faina, zaharul ars stins cu 2-3 linguri apa, putina sare si bulionul de rosii. Se lasa la fiert, mai departe dar nu prea mult, ca sa nu scada sosul in intregime.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Chiftele
Mancare de mazare
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii