Rata se pune la rumenit in unt la cuptor. Separat se prepara un sos din faina si grasime amestecate pe foc mic pana ce faina se ingalbeneste putin, a
Rata se pune la rumenit in unt la cuptor. Separat se prepara un sos din faina si grasime amestecate pe foc mic pana ce faina se ingalbeneste putin, apoi se adauga sare si coaja rasa de la 2 portocale si un pahar cu apa. Se fierbe totul putin, se adauga rata si sucul de la portocale, zaharul si coniacul. Se mai fierbe putin totul, la cuptor. Dupa ce rata a fiert, se scoate, se taie bucati, se asaza pe farfurie, iar deasupra se toarna sosul si se garniseste totul cu felii de portocale.
Se serveste calda.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ciulama de ciuperci
Sarmale de post
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryVara ne-a inspirat cu culorile si aromele ei minunate si le-am transpus in farfuria noastra vesela. Aici puteti urmari...
Ardei umpluti cu orez si legume (reteta video)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii