Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Spalati si razuiti sfecla. Taiati terminatiile si introduceti-o intr-o tava pentru copt
Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Spalati si razuiti sfecla. Taiati terminatiile si introduceti-o intr-o tava pentru copt impreuna cu putin ulei, sare si piper. Acoperiti cu folie de staniol si coaceti pana ce s-a fragezit. Timpul gatitului depinde de marimea capatanilor de sfecla.
Dupa ce ati preparat carnea de vita, presarati sfecla (fie intreaga, fie taiata in jumatati sau in sferturi. In functie de mirime) deasupra carnii feliate. Acum e timpul sa amestecati hreanul cu creme fraiche. Ca sa fie bine condimentata, aveti nevoie, de regula, de putin otet din vin alb sau de niste suc de lamaie. Turnati compozitia peste sfecla.
Amestecati frunzele de cardama cu ulei de masline si suc de lamaie. Apoi raspanditi-le deasupra platoului, impreuna cu parmezanul ras.
Alte retete recomandate:
Chiftele
Pastrama de oaie
Pulpe de pui la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii