Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Spalati si razuiti sfecla. Taiati terminatiile si introduceti-o intr-o tava pentru copt
Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Spalati si razuiti sfecla. Taiati terminatiile si introduceti-o intr-o tava pentru copt impreuna cu putin ulei, sare si piper. Acoperiti cu folie de staniol si coaceti pana ce s-a fragezit. Timpul gatitului depinde de marimea capatanilor de sfecla.
Dupa ce ati preparat carnea de vita, presarati sfecla (fie intreaga, fie taiata in jumatati sau in sferturi. In functie de mirime) deasupra carnii feliate. Acum e timpul sa amestecati hreanul cu creme fraiche. Ca sa fie bine condimentata, aveti nevoie, de regula, de putin otet din vin alb sau de niste suc de lamaie. Turnati compozitia peste sfecla.
Amestecati frunzele de cardama cu ulei de masline si suc de lamaie. Apoi raspanditi-le deasupra platoului, impreuna cu parmezanul ras.
Alte retete recomandate:
Chiftele
Pastrama de oaie
Pulpe de pui la cuptor
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataAcest tort l-am facut de ziua fetei mele care a implinit frumoasa varsta de 15 ani,off ce trece timpul asta parca ieri era...
Tort cu portocale,miere si piersiciIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii