Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Spalati si razuiti sfecla. Taiati terminatiile si introduceti-o intr-o tava pentru copt
Preincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Spalati si razuiti sfecla. Taiati terminatiile si introduceti-o intr-o tava pentru copt impreuna cu putin ulei, sare si piper. Acoperiti cu folie de staniol si coaceti pana ce s-a fragezit. Timpul gatitului depinde de marimea capatanilor de sfecla.
Dupa ce ati preparat carnea de vita, presarati sfecla (fie intreaga, fie taiata in jumatati sau in sferturi. In functie de mirime) deasupra carnii feliate. Acum e timpul sa amestecati hreanul cu creme fraiche. Ca sa fie bine condimentata, aveti nevoie, de regula, de putin otet din vin alb sau de niste suc de lamaie. Turnati compozitia peste sfecla.
Amestecati frunzele de cardama cu ulei de masline si suc de lamaie. Apoi raspanditi-le deasupra platoului, impreuna cu parmezanul ras.
Alte retete recomandate:
Chiftele
Pastrama de oaie
Pulpe de pui la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii