Se prepara din pui, vitel, vaca, porc, berbec. Carnea tinara se inabusa cu ceapa, carnea mai batrina se fierbe, se picura apa rece sau zeama de carne
Se prepara din pui, vitel, vaca, porc, berbec. Carnea tinara se inabusa cu ceapa, carnea mai batrina se fierbe, se picura apa rece sau zeama de carne si cind carnea este aproape fiarta se adauga cartofii. Dupa citeva clocote, se adauga rosiile sau bulionul, sarea si o parte din verdeata. Se lasa sa scada.
Se serveste cu patrunjel verde deasupra si zeama de rosii (de la sos)
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDe mult mi-am notat reteta de cupcackes a lui Criss si ieri am avut ocazia sa le incerc. Va spun ca au iesit perfecte, la...
Cupcackes red velvetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii