Pentru cartofi cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie felii pe lungime. Faina se cerne. Ceapa se curata si se taie marunt.
Pentru cartofi cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie felii pe lungime. Faina se cerne. Ceapa se curata si se taie marunt. Carnea se aseaza in tava cu 25 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se introduce la cuptor pentru a se rumeni; se stropeste din timp in timp cu jiul format. Separat, ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa; se adauga jiul format. in sos se adauga cartofi, foi de dafin, cimbru, faina dizolvata in 25 ml apa rece. Cand cartofii sunt fierti, se adauga vin si piper.
Cartofii cu friptura de porc se servesc calde, cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii