Presaram feliile de carne cu sare si piper si le ungem cu mustar. Le punem una cate una pe folie de aluminiu si le decoram cu rondele de ceapa, ardei
Presaram feliile de carne cu sare si piper si le ungem cu mustar.
Le punem una cate una pe folie de aluminiu si le decoram cu rondele de ceapa, ardei si carnat, le putem imbogati dupa preferinte cu conopida, mazare si porumb.
Le acoperim cu cate o felie de bacon si o alta felie de carne.
Le impachetam in folie si le punem la cuptor pentru 40 de minute.
Pentru garnitura putem folosi cartofi prajiti pe care turnam un sos obtinut din smantana, sare, pasta de rosii si nuca.
Alte retete culinare gasiti mai jos:
Salata de varza rosie
Salata de cruditati
Salata de sfecla rosie cu hrean

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii