Ceafa la gratar

Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, p

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g ceafa de porc
  • 200 ml ulei
  • 2 lingurite piper macinat colorat
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 50 ml bere

Mod de preparare

Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, pasta de rosii si berea).

Ungem carnea cu amestecul si stratificam feliile intr-un vas cu capac.

Intre feliile de carne punem rondele de ceapa si maghiran, rozmarin, tarhon – condimente verzi - dupa gust.

Punem carnea o noapte la frigider, invartim feliile de cateva ori.

Inainte de preparare presaram feliile de carne cu sare. Le prajim pe gratar impreuna cu zuchini, ceapa si cartofi in folie pana devin moi.
Alte

Pulpe de pui la cuptor

Ciulama de pui cu mamaliga

Rulada din carne tocata de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc