Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, p
Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, pasta de rosii si berea).
Ungem carnea cu amestecul si stratificam feliile intr-un vas cu capac.
Intre feliile de carne punem rondele de ceapa si maghiran, rozmarin, tarhon – condimente verzi - dupa gust.
Punem carnea o noapte la frigider, invartim feliile de cateva ori.
Inainte de preparare presaram feliile de carne cu sare. Le prajim pe gratar impreuna cu zuchini, ceapa si cartofi in folie pana devin moi.
Alte
Pulpe de pui la cuptor
Ciulama de pui cu mamaliga
Rulada din carne tocata de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii