Ceafa la gratar

Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, p

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g ceafa de porc
  • 200 ml ulei
  • 2 lingurite piper macinat colorat
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 50 ml bere

Mod de preparare

Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, pasta de rosii si berea).

Ungem carnea cu amestecul si stratificam feliile intr-un vas cu capac.

Intre feliile de carne punem rondele de ceapa si maghiran, rozmarin, tarhon – condimente verzi - dupa gust.

Punem carnea o noapte la frigider, invartim feliile de cateva ori.

Inainte de preparare presaram feliile de carne cu sare. Le prajim pe gratar impreuna cu zuchini, ceapa si cartofi in folie pana devin moi.
Alte

Pulpe de pui la cuptor

Ciulama de pui cu mamaliga

Rulada din carne tocata de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori