1. Carnea se taie in bucati cam de 2 cm iar apoi se lasa cel putin 30 minute in marinata. 2. Nucile de acaju se prajesc in ulei pana se rumenesc, iar
1. Carnea se taie in bucati cam de 2 cm iar apoi se lasa cel putin 30 minute in marinata.
2. Nucile de acaju se prajesc in ulei pana se rumenesc, iar apoi se scot deoparte.
3. Se prajeste si carnea iar apoi se pune deoparte.
4. Se prajesc putin si ardeii, apoi se pun deoparte.
5. Se scurge tot uleiul din tigaie.
6. Se pune sosul si cand acesta a inceput sa fiarba se adauga nucile de acaju si puiul si se tin pana se imbraca bine in sos
7. Se scot pe farfurie.
8. Deasupra se pun ardeii... (ardeii se pot adauga si ei o data cu carnea, dar se vor "bruneti" putin de la sos )
Reteta Chicken cashew a fost propusa de Cristina k
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorO cana de ceai fierbinte si un fursec delicios incalzesc inima oricui!
Fursecuri fragedeIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcDaca tot am achizitionat din camara formele de gogosele, a trebuit sa le testam si am facut niste bijuterii de gogosele, sub...
Desert gogosele in forma de rozete si steluteDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii