Se curata carnea de pielite si se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa, miezul de franzela inmuiat in apa si stors. Se adauga apoi ou
Se curata carnea de pielite si se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa, miezul de franzela inmuiat in apa si stors. Se adauga apoi ouale, verdeata tocata marunt, sare, piper si se amesteca bine. Se ia dupa aceea cantitatea necesara si cu mina uda se da forma dorita, rotunda sau lunguiata. Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Se servesc cu cartofi prajiti si cu muraturi sau salata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii