Chiftelele marinate se prepara incredibil de usor si sunt delicioase, in sos de rosii sau bulion, iarna. Carnea tocata se amesteca cu franzela inmuiata, ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, verdeata si sarea. Se fac chiftelutele.
Carnea tocata se amesteca cu franzela inmuiata, ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, verdeata si sarea. Se fac chiftelute, se tavalesc prin faina si se prajesc in grasime foarte bine incinsa.
Se asaza in cratita si se toarna deasupra sos de bulion, iar iarna sos de rosii. Se adauga o foaie de dafin, verdeata si la urma putin otet. Se scad bine.
Tocatura se poate prepara si fara zarzavat.
Chiftelele marinate se servesc cu zeama de rosii alaturi de paste, orez.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii