Chiftelute cu hrean si smantana

Chiftelutele cu hrean si smantana sunt foarte bune. Pentru aceste chiftele aveti nevoie de 700 g carne tocata fin.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g carne tocata fin
  • 2 cepe
  • 200 g franzela inmuiata in apa rece
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • o legatura de marar
  • 500 g smantana

Mod de preparare

Chiftelutele cu hrean si smantana sunt foarte bune. Pentru a prepara aceste chiftele se amesteca bine cu ceapa calita in 50 ml de ulei apoi tocata prin masina, ouale si piperul, apoi se fac chiftelute mici pe care le prajim. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu un sos facut din doua radacini de hrean curatat si ras pe razatoarea mica si batuta cu mixerul pana devine spumoasa. Se amesteca, se da gust de sare, se pune pe platou si la final se decoreaza cu patrunjel verde.


Chiftelutele cu hrean si smantana se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori