Chiftelutele cu sos tomat sunt delicioase. Pentru chiftelute marinate in sos de rosii puteti folosi orice fel de carne.
Chiftelutele cu sos tomat sunt delicioase. Pentru chiftele se da mai intai carnea prin masina de tocat. Franzela se inmoaie in apa si se stoarce bine, Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se amesteca totul si se adauga ouale, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se formeaza chiftelute, se trec prin faina si se prajesc in ulei.
Se prepara sosul astfel: se pune 100 ml ulei intr-o tigaie, se adauga faina, apoi adauga bulionul, apa si se fierbe putin, pana se ingroasa. Se adauga apoi zaharul, cimbrul sare si piperul. Se pun chiftelutele in sos, si se mai fierb inca 5 minute. La sfarsit se mai potriveste odata gustul de sare.
Chiftelutele cu sos tomat se servesc cu garnitura de piure de cartofi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii