Chiftelutele cu sos tomat sunt delicioase. Pentru chiftelute marinate in sos de rosii puteti folosi orice fel de carne.
Chiftelutele cu sos tomat sunt delicioase. Pentru chiftele se da mai intai carnea prin masina de tocat. Franzela se inmoaie in apa si se stoarce bine, Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se amesteca totul si se adauga ouale, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se formeaza chiftelute, se trec prin faina si se prajesc in ulei.
Se prepara sosul astfel: se pune 100 ml ulei intr-o tigaie, se adauga faina, apoi adauga bulionul, apa si se fierbe putin, pana se ingroasa. Se adauga apoi zaharul, cimbrul sare si piperul. Se pun chiftelutele in sos, si se mai fierb inca 5 minute. La sfarsit se mai potriveste odata gustul de sare.
Chiftelutele cu sos tomat se servesc cu garnitura de piure de cartofi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii