Chili con carne este un fel de mancare traditional mexican, care combina fin gustul picant cu fragezimea carnii de vita.
Chili con carne este un fel de mancare traditional mexican, care combina fin gustul picant cu fragezimea carnii de vita.
Curarati si tocati fin ceapa, usturoiul si morcovii. Curatati ardeii rosii si tocati-i mare. Puneti o tava mare pe foc mediu si adaugati doua linguri de ulei de masline si zarzavatul tocat. Adaugati boiaua, chimenul, scortisoara, sarea si piperul. Amestecati compozitia pana se rumeneste usor si se inmoaie. Adaugati nautul de la conserva, fasolea si rosiile. Adaugati carnea tocata, otetul balsamic si potriviti de sare si piper. Dat-i un colocot si reduceti focul. Lasati la foc mic amestecand din cand in cand, timp de o ora.
Garnitura perfecta pentru chili con carne e orezul basmati pufos.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeMinunat, minunat, minunat! Facut cu multa ciocolata si dragoste pentru surioara mea incredibila!
Tort de ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii