Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta. Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge
Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta.
Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge ciocanelele de pui pe toate partile.
Trece-le, apoi, prin painea sfaramata, amestecata cu telemeaua rasa, si preseaza-le cu mana, pentru a se lipi bine de ele miezul de paine si branza.
Incinge intr-o tigaie uleiul si prajeste ciocanelele, la foc potrivit, circa 10-15 minute sau pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
Pofta buna!
Reteta Ciocanele de pui Dijon este propusa de dansheff
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiAm vazut aceasta tarta la Bucataras si mi-a placut mult, pentru ca este genul nostru de preparat! Si cum toata vara...
Aperitiv tarta cu branza si rosiiIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii