Pentru ciolan de porc cu usturoi rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza in 5 bucati, se oparesc si se spala cu apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciolan de porc cu usturoi rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza in 5 bucati, se oparesc si se spala cu apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata si se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Usturoiul se curata si se taie marunt. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de rasol si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa. Faina dizolvata in 50 ml apa rece si pasta de tomate se adauga peste bucatile de rasol impreuna cu usturoiul, 1 l de apa fiarta si sare. Se fierb 30 de minute in vas acoperit.
Ciolanul de porc cu usturoi se serveste cald, cu cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort foarte bun, aromat si gustos. :x Pentru blat m-am inspirat de la Laura Sava.
Tort cu mac si portocaleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii