Cirnati de porc cu sos de rosii

Se taie cirnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra sos cu bulion de rosii si se lasa acoperiti pe foc inca 1/4 ora ca sa s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cirnati afumati
  • 1 lingura de untura
  • 2 linguri de bulion

Mod de preparare

Se taie cirnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra sos cu bulion de rosii si se lasa acoperiti pe foc inca 1/4 ora ca sa se imbibe cu sos.
Se servesc cu garnitura de orez

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci