Se curata si se spala bine carnea, se taie in bucatele in functie de numarul de portii stabilit, apoi se fierbe in apa rece cu un praf de sare. Cand e
Se curata si se spala bine carnea, se taie in bucatele in functie de numarul de portii stabilit, apoi se fierbe in apa rece cu un praf de sare. Cand e pe jumatate fiarta, se adauga morcovul, taiat in rondele, telina, in cubulete mici, precum si ceapa, tocata marunt, cu tot cu frunze. Dupa ce s-au fiert, se ia vasul de pe foc si in altul, se incinge untul si se presara faina, amestecand permanent cu o lingura din lemn. Se caleste pana capata o culoare aurie, dupa care se stinge cu cateva linguri din zeama de carne strecurata in prealabil. Se tot adauga zeama pana cand se ajunge la consistenta dorita, apoi se adauga si bucatelele de carne, lasandu-se sa fiarba impreuna vreo cinci minute. Se adauga sare si piper dupa preferinte.
Patrunjelul, spalat si tocat marunt, se presara, la servire, in farfurii.
Alte retete mancaruri recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataAceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcMultumesc Andra pentru forme!
Desert rulouri cu crema de vanilieIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii