Se prepara din pui, gaina, etc. Se taie pasarea bucati, se pune la fiert cu apa rece, cit sa o acopere si sare. Se ia spuma si se adauga ceapa intreag
Se prepara din pui, gaina, etc. Se taie pasarea bucati, se pune la fiert cu apa rece, cit sa o acopere si sare. Se ia spuma si se adauga ceapa intreaga: cind carnea este bine fiarta, se prepara sosul alb. In untul topit se adauga faina, se amesteca bine fara sa se rumeneasca. Se stinge apoi cu zeama in care a fiert puiul, strecurata si limpezita. Se lasa sa mai dea citeva clocote, se potriveste de sare, se adauga bucatile de carne.
Se serveste imediat cu bucatele de unt pe deasupra si cu mamaliguta calda. Daca nu se poate servi imediat, se pastreaza in baia de apa.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii