Se curata pasarea, se spala si se pune la fiert cu ceapa, morcovul si telina. Separat, se fierb ciupercile taiate felii, in putina apa. Intr-o cratita
Se curata pasarea, se spala si se pune la fiert cu ceapa, morcovul si telina. Separat, se fierb ciupercile taiate felii, in putina apa. Intr-o cratita se pune uleiul si cind este incins se adauga faina. Dupa ce s-a ingalbenit putin se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba in continuare amestecind mereu sa nu se prinda. Dupa 5-10 minute se adauga ciupercile si carnea taiata in bucati si se mai da intr-un clocot. Se pune untul, se acopera vasul si se da deoparte.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si ton
Comentarii