Pentru ciulama de pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ciupercile se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece.
Pentru ciulama de pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ciupercile se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala si se cresteaza. Faina se cerne. Patrunjelul se spala, se taie marunt. Puiul se pune la fiert in apa rece cu sare, se spumeaza, se adauga morcovi, telina, ceapa, jumatate de cub MAGGI si se fierb inca 15 minute. Dupa fierbere, supa se strecoara. Carnea se tine in putina supa strecurata. Faina se dizolva in 150 ml supa rece, se adauga uleiul caldut, se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase si pentru omogenizare. Se fierbe 15 minute, amestecand continuu; treptat se pun ciupercile si supa calda, pana se obtine consistenta pentru ciulama. Se adauga bucatile de carne, care vor fi acoperite de ciulama. Se presara deasupra cu patrunjel verde.
Ciulamaua de pui cu ciuperci si legume se serveste calda.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând ai poftă de ceva dulce pui mâna la treabă.:)))))) Când vrei să fie cu puțin blat, dar și cu...
Rulada cu crema de vanilieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii