Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei se face rapid si este foarte buna cu mamaliga. Ingredientele sunt: ceapa, ciuperci si pui.
Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei se face asa: se calesc 3-4 linguri de faina in 2 linguri de ulei. Se stinge totul cu zeama de supa, se presara 4-5 boabe de piper negru si 1 frunza de dafin. Se dezoseaza puiul, apoi se adauga carnea in sos. Se fierbe 15 minute. Ciupercile se prajesc in unt, apoi se scot si se pun intr-un mujdei pregatit din usturoi si 2 rosii coapte.
Ciulamaua se serevste cu mamaliguta si ciupercile puse in mujdei.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Iahnie de fasole
Legume la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii