Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei

Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei se face rapid si este foarte buna cu mamaliga. Ingredientele sunt: ceapa, ciuperci si pui.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mic
  • fiert
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 felii telina
  • 1 pastarnac
  • 500 gr ciuperci
  • 1 capatana usturoi
  • 1-2 linguri ulei
  • 2 rosii
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei se face asa: se calesc 3-4 linguri de faina in 2 linguri de ulei. Se stinge totul cu zeama de supa, se presara 4-5 boabe de piper negru si 1 frunza de dafin. Se dezoseaza puiul, apoi se adauga carnea in sos. Se fierbe 15 minute. Ciupercile se prajesc in unt, apoi se scot si se pun intr-un mujdei pregatit din usturoi si 2 rosii coapte.


Ciulamaua se serevste cu mamaliguta si ciupercile puse in mujdei.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Iahnie de fasole

Legume la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc