Pentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se spala, se curata si se taie lame.
Pentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se spala, se curata si se taie lame (cele conserva se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati sau sferturi. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in 100 ml ulei cu 150 ml apa. Bucatile de carne se scot separat, iar peste ele se paseaza sosul cu ceapa. Ciupercile se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Bucatile de carne, sosul de ceapa pasat si cubul MAGGI se fierb impreuna cu 500 ml apa la foc moderat 15 minute, apoi se adauga ciupercile, rosii, vin, sare si piper dupa gust, continuand fierberea inca 5 minute. La final se adauga 1/2 din patrunjelul verde.
Ciupercile cu carne de miel se servesc calde.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii