Pentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se spala, se curata si se taie lame.
Pentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se spala, se curata si se taie lame (cele conserva se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati sau sferturi. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in 100 ml ulei cu 150 ml apa. Bucatile de carne se scot separat, iar peste ele se paseaza sosul cu ceapa. Ciupercile se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Bucatile de carne, sosul de ceapa pasat si cubul MAGGI se fierb impreuna cu 500 ml apa la foc moderat 15 minute, apoi se adauga ciupercile, rosii, vin, sare si piper dupa gust, continuand fierberea inca 5 minute. La final se adauga 1/2 din patrunjelul verde.
Ciupercile cu carne de miel se servesc calde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii