Pentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se spala, se curata si se taie lame.
Pentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se spala, se curata si se taie lame (cele conserva se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati sau sferturi. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in 100 ml ulei cu 150 ml apa. Bucatile de carne se scot separat, iar peste ele se paseaza sosul cu ceapa. Ciupercile se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Bucatile de carne, sosul de ceapa pasat si cubul MAGGI se fierb impreuna cu 500 ml apa la foc moderat 15 minute, apoi se adauga ciupercile, rosii, vin, sare si piper dupa gust, continuand fierberea inca 5 minute. La final se adauga 1/2 din patrunjelul verde.
Ciupercile cu carne de miel se servesc calde.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO ciorba care sa ne incalzeasca pe timpul rece
Ciorba de vita cu galuste bavarezeUn dulce simplu și super apreciat în familia noastră!
Plăcintă cu brânză dulce și stafide
Comentarii