Pentru clatite umplute cu carne de pui carnea de pui se spala si se portioneaza. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Pentru clatite umplute cu carne de pui carnea de pui se spala si se portioneaza. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea de pui se fierbe in apa cu sare; se spumeaza. Dupa ce a fiert, carnea se raceste si se da prin masina de tocat. Din faina, lapte, 2 oua si sare se prepara compozitia de clatite. Se pregatesc foile de clatite intr-o tigaie cu ulei incins. Carnea de pui se amesteca cu ou, sare, piper, patrunjel verde si 50 g smantana. Cu aceasta compozitie se umplu foile de clatite si se ruleaza. Clatitele se aseaza in tava, se stropesc cu unt, se presara cascaval ras deasupra si se gratineaza la cuptor 10 minute, la foc iute.
Clatitele umplute cu carne de pui se servesc calde, cu smantana deasupra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaIdeea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii