Coaste de porc cu marar

Coastele de porc se prajesc natur. Se curata ceapa, mararul si usturoiul. Ceapa se taie jumatati de rondele si se caleste in putin ulei. Se adauga ust

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g coaste de porc
  • marar
  • 400 g ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 10 g sare
  • 150 ml smantana
  • 100 ml ulei
  • 10 g faina

Mod de preparare

Coastele de porc se prajesc natur. Se curata ceapa, mararul si usturoiul. Ceapa se taie jumatati de rondele si se caleste in putin ulei. Se adauga usturoiul zdrobit, mararul maruntit, se amesteca bine, dupa care se toarna si smantana. Se adauga carnea, se amesteca si se fierbe 2 minute.
Alte retete culinare recomandate

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori