Coastele de porc se prajesc natur. Se curata ceapa, mararul si usturoiul. Ceapa se taie jumatati de rondele si se caleste in putin ulei. Se adauga ust
Coastele de porc se prajesc natur. Se curata ceapa, mararul si usturoiul. Ceapa se taie jumatati de rondele si se caleste in putin ulei. Se adauga usturoiul zdrobit, mararul maruntit, se amesteca bine, dupa care se toarna si smantana. Se adauga carnea, se amesteca si se fierbe 2 minute.
Alte retete culinare recomandate
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii