1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare) 2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii. 3. Se adauga usturoiul zdrobi
1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare)
2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii.
3. Se adauga usturoiul zdrobit, vinul, sosul Worcester, mustarul, cimbrul, mierea, sare si piper.
4. Se omogenizeaza bine toata compozitia.
5. Se curata coastele de grasime in exces, se spala, se scurg iar apoi se usca.
6. Se pun coastele intr-un castron si se toarna peste el sosul pregatit.
7. Se amesteca bine, astfel incat coastele sa fie unse cu sos.
8. Astfel unse, coastele se pun pe gratarul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Se servesc fierbinti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii