Coaste porc la cuptor cu mujdei

Coaste porc la cuptor cu mujdei este o mancare delicioasa. Pentru a pregati costitele va trebuie usturoi, ketchup, mustar, usturoi si cartofi.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Coaste porc la cuptor cu mujdei

Ingrediente

  • 2 kg coasta porc
  • 100 ml ulei
  • 2 capatani usturoi
  • delikat
  • piper macinat Kotanyi
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingura mustar
  • cimbru
  • tarhon
  • marar
  • boia
  • 1 kg cartofi curatati
  • 2-3 morcovi
  • salata verde

Mod de preparare

Coaste porc la cuptor cu mujdei este o mancare delicioasa. Coastele de porc se spala se scurg. Usturoiul se zdrobeste si se face mujdei. Mustarul se amesteca cu ketchup-ul. Cartofii si morcovii se taie felii.
Coastele se freaca cu 2-3 linguri de mujdei, delikat, cimbru, piper macinat si tarhon dupa gust si se lasa 10-15 min, apoi se freaca usor coastele cu amestecul de mustar si ketchup.

Se pun intr-o tava cu 200 ml apa si ulei.
Cartofii si morcovii se presara cu putin delikat,piper macinat si boia,se amesteca si se pun langa coaste.

Se tin la cuptor 1 ora, din cand mai punem apa daca e nevoie si ungem coastele cu jiul format.

Pe un platou ornat cu salata verde,se monteaza coastele si legumele si se stropesc cu mujdei de usturoi.


Coaste porc la cuptor cu mujdei se servesc calde.
Setul de tavi antiadezive Calve pentru cuptor de la KitchenShop, imi sunt utile pentru aceasta reteta !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori