Coaste porc la cuptor cu mujdei este o mancare delicioasa. Pentru a pregati costitele va trebuie usturoi, ketchup, mustar, usturoi si cartofi.
Coaste porc la cuptor cu mujdei este o mancare delicioasa. Coastele de porc se spala se scurg. Usturoiul se zdrobeste si se face mujdei. Mustarul se amesteca cu ketchup-ul. Cartofii si morcovii se taie felii.
Coastele se freaca cu 2-3 linguri de mujdei, delikat, cimbru, piper macinat si tarhon dupa gust si se lasa 10-15 min, apoi se freaca usor coastele cu amestecul de mustar si ketchup.
Se pun intr-o tava cu 200 ml apa si ulei.
Cartofii si morcovii se presara cu putin delikat,piper macinat si boia,se amesteca si se pun langa coaste.
Se tin la cuptor 1 ora, din cand mai punem apa daca e nevoie si ungem coastele cu jiul format.
Pe un platou ornat cu salata verde,se monteaza coastele si legumele si se stropesc cu mujdei de usturoi.
Coaste porc la cuptor cu mujdei se servesc calde.
Setul de tavi antiadezive Calve pentru cuptor de la KitchenShop, imi sunt utile pentru aceasta reteta !
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii